2015-12-26

Haaveita englantilaisista puutarhoista – Dreams from English gardens – 英国花园


Maria blogissaan Marian koti ja puutarha vinkkasi BBC:n uudesta puutarhasarjasta The Secret History of the British Garden.

Siinä meni Montyn seurassa tapaninpäivän aamu rattoisasti. Eksyin myös joukkoon muitakin linkkejä. I've spent morning with Monty and found some other Youtube-links. 我休闲和看了一些视频。他们告诉英国花园。 很多喜欢了。


Tässä iloksenne. For your joy. 我有共享根你们这些视频。Mitä pitää tehdä saadakseen tuosta englantilaisen puutarhan? Pää täynnä ajatuksenlentoja jälleen… muutama päivä talvipäivän seisauksen jälkeen. Sehän on kohta kevät.

What to do to create English garden of that? Head again full of ideas… few days after winter solstice. But it is spring coming soon.

我应该作什么有英国花园?我有许多意思然后冬天的最短日。春天快来。


Tervetuloa seuraan. Welcome to company.  我很高兴。你们真欢迎
Ruusunmekko blogista Ruusunmekko
Kati blogista 100%outdoor

14 kommenttia:

 1. Oi kiitoksia ohjelmavinkeitä =) Pitääpä katsahtaa oitis ja imeä uutta inspiraatiota =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa seurasin TV:stä vastaavan italialaisia puutarhoja koskevan sarjan. Ei sekään paha ollut.=)

   Poista
 2. Kiitokset vinkeistä! Vilkaisin jokaisen alusta pienen pätkän ja tuskin maltan odottaa, että voin katsoa ne kokonaan. Todella hyvää hoitoa kesän kaipuuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laventelit, iisopit ja ruusupensaat vasten kesälämpöisiä kivipolkuja ja -muureja saa todella ajatukset lentoon.

   Poista
 3. Nuo kivet on niin ihanat, näyttää nyt jo upealta englantilaiselta puutarhalta. Minä olen vähän huono katsomaan noita tv-puutarhajuttuja. Taidan olla enempi kirjatyyppinen, mutta kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli. Voisin kuvitella, että Hidcote Manorista ainakin olisi kirjoja saatavilla.

   Poista
 4. Tuo kiveys on mahdollisuus vaikka mihin - nyt vaan penkomaan kirjat ja nettitarjonta! Sieltä se oma idea syntyy! Onpa autuasta katsella tähän aikaan englantilaisia tai vaikka minkä maalaisia puutarhoja, joissa on muutakin kuin kuihtuneita kasvin jäänteitä ja törröttäviä mustia oksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvikuukaudet on upeaa haaveilun aikaa. Kirjoja ja kuvia voi ahmia rajattomasti ja haaveissaan toteuttaa vaikka mitä kivaa.

   Poista
 5. Kiitos vinkeistä. Kävin jo vähän kurkkimassa. Tässä on sitten mainiota ohjelmaa talvi-iltojen ratoksi. Televisiota onkin tullut huonosti seurattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on sekin hyvä puoli, että voi pysäyttää videon, syynätä kukkapenkin ja väriyhdistelmät yhden kerrallaan niin halutessaan. Siinäpä jokunen talvi-ilta vierähtääkin...

   Poista
 6. Kiitos hyvistä vinkeistä, noita seuraten aika menee varmasti kuin siivillä ja kevätkuume nousee kunnon lukemiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että mikä tahansa kesäinen kuva saa kevätajatukset liikkeelle. Ei nämä kuumetta paranna, muttei ole tarkoituskaan.

   Poista
 7. Blogimaailma on siitä ihana, että täällä vinkkejä jaetaan toistenkin iloksi. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Olen puutarhablogeista napannut monta hienoa vinkkiä ja jotain kivaa löytäessään se on mukava myös jakaa.

   Poista

Kiitos, kommenttisi on tervetullut! - Thank you, your comments are welcome!