2015-04-12

Puutarhapäivä – A garden day – 花园的天
Auringonpaistetta ja lämpöä, peipposten liverrystä. On toimistossa istuja saanut liikettä lapojensa väliin. Vatsanpeitteen ristikkäiset lihaksetkin ovat yhä olemassa, vaikkei uskoisi. Puoli päivää haravointia ja käsivarret on uurastuksesta vellinä.
Edellisessä postauksessani oli kuva jouluruususta, jonka autoin varovasti lumen alta päivänvaloon. Tänään on kaikki lumi sulanut sen ympäriltä. Pääsin kokeilemaan, miten kyykitään mahdollisimman lähellä maanrajaa kastelematta itseään märällä nurmikolla. Huonostihan siinä kävi, mutta kuvia tuli.
Jouluruusu tuo kevään. Viereisessä puistossa ensimmäiset sinivuokot aloittelivat kukintaansa kallion kupeessa auringon lämmössä. Omani ovat varjossa vielä tiiviillä nupuilla.

Marialle kiitos Marian koti ja puutarha -blogiin. Voitin arvonnassa lipun Pihapiiri-messuille Lahteen.

Lämpimästi tervetuloa lukijoikseni Kesätuulia Mutamäkimustikoilla -blogista sekä Mummukka maalta blogista Mummukan jutustelua.


Sunshine, warm weather and a singing finch. Truly has this office worker got some exercise on muscles between shoulder blades. I even have crossing muscles on my stomach, which had doubted. After half a day raking my arms are in fire.
There was a picture of Helleborus niger in my last post. I had just helped it through the snow. Today all snow had melted around it. My hellebore is quite low and taking pictures on wet surface… I got wet too.
Hellebore brings spring. Hepaticas were in blossom on rocky place in sunshine in a park beside our plot. Ours have still tightly packed buds on a shadowy place.

Many thanks to Maria at Marian koti ja puutarha blog. I won a ticket to Pihapiiri fairs at Lahti.

You are warmly welcome to my readers Kesätuulia from Mutamäki mustikoilla blog and Mummukka maalta from Mummukan jutustelua blog.


太阳和舒服的天气和雀类的唱歌。今天这个职员很多她的筋运动。我也有筋在胃上!以后半天的扒我手臂很疼。
在我前法帖有了Helleborus niger。我帮助了它雪从。现在都雪溶化了它的旁边。我的Helleborus niger很短 和要打照片在湿地方。。。我的衣服也湿了。
Helleborus给春天。我看了Common hepatica有花在公园我们房子的旁边。在我们花园上午每有花。它们有小花蕾。

Maria Marian koti ja puutarha博客:非常感谢您。 我中彩票到Pihapiiri展销会Lahti

KesätuuliaMutamäkimustikoilla博客和Mummukka maalta Mummukan jutustelua博客:欢迎,欢迎我博客的读者。

6 kommenttia:

 1. Suloinen jouluruusu! Istutin omani viikolla maahan, saa nähdä miten käy...

  Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sirpa. Hyvin käy. Myös tämä yksilö on istutettu heti keväällä maan sulettua. Nyt on kolmas kevät sen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Ihana kun sait liput, iloitsin puolestasi! Suloinen jouluruusu. Minustakin puutarhanhoito on hyötyliikuntaa ihan parhaimmillaan. Mukavia kevätpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sametti Hortensia. Olin muutenkin menossa messuille, mutta ilmaisen lipun kanssa aina parempi. Varmaan lauantaina. Mukavia kevätpäiviä myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihana jouluruusu. Voi tätä kevään ihanuutta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Kruunu Vuokko. Sanopa muuta. Oikeastaan mukavaa, että kevät etenee hitain askelin, vaikkei millään malttaisi odottaa.

  VastaaPoista

Kiitos, kommenttisi on tervetullut! - Thank you, your comments are welcome!