2017-05-26

Tyrnin sukupuoli


Voiko Versoja Vaahteramäeltä blogin Riina parempaan aikaan laittaa kuvaa tyttö- ja poikatyrnistä?! Olin juuri laittamassa kyselyä omista tyrneistäni.

Täällä saha heiluu kahden vesoneen tyrnin juurella. Meillä oli sekä tyttö- että poikatyrni. Raisa marjoi jo runsaasti, mutta lumitalvi kaatoi sen päärungon ja jouduin viimein katkaisemaan loputkin kuivuvat rungot. Rudolf elää edelleen voimissaan, muttei takuulla marjo.

Maahan oli kuitenkin ilmestynyt vesoja, joista toiveikkaana jätin pari yksilöä kasvamaan. Nyt niissä on ensimmäistä kertaa jotain lehtien tyvessä. Onko nämä Raisan vai Rudolfin vesoja? Raisa kasvoi fyysisesti lähempänä, kasvultaan Rudolf on aina ollut vahvempi.


Heittäkääpä tuomio, niin saan poikaparat risukuormaan yhdessä orapihlajan kanssa. Tai jos tyttäret tuli, ripustan sahan naulaan ja skoolaan.

2 kommenttia:

 1. No, osuipa oikeaan aikaan mun postaus. :)
  Minusta nuo näyttävät tyttötyrneiltä. Ripusta vaan saha naulaan ja skoolaa.
  Vai mitä mieltä muut ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hyvistä uutisista. Jos myöhemmin osoittautuu, ettei ne marjo sitten millään, ei tässä tule penninkään vahinkoa. Aivan mahtavaa olisi jälleen saada tyrnin marjoja.

   Poista

Kiitos, kommenttisi on tervetullut! - Thank you, your comments are welcome!